Afrigning + aktivmøde

Start:
4. oktober 2014
Slut:
4. oktober 2014
Sted:
Årøsund Havn
Status:
Åben
Type:
Arbejdsdag
Kontaktperson:
Tommy Poulsen

Beskrivelse:


Sejlads sæsonens sidste sejladser er igang og afrignings-weekenden nærmer sig, hvor det er vigtigt at mange møder op. Det foregår lørdag d. 4. oktober, og vi starter i år i Årøsund. På grund af vores projekt med at demontere den stående rig samt mast så er nogle af os nødt til at starte o Årøsund med at få afmærket den løbende rig mm. og for så at sejle Jensine fra Årøsund til Haderslev. 

Mød op og hjælp med at gøre Jensine vinterklar. Vi arbejder p.t. på at få den stående rig renoveret, hvilket muligvis betyder at vi ifm. afrigningen måske har en række andre opgaver.

Vi starter kl. 9.30 på Jensine / i skuret på Havnen - enkelte skal starte i Årøsund, men det finder vi lige ud af. Giv derfor gerne besked om du kommer.

Efterfølgende afholder vi som sædvanligt det vigtige aktivmøde, hvor vi gennemgår status, og planlægger hvad der skal arbejdes på henover vinteren/foråret. Tidspunktet afhænger lidt af hvornår vi er færdige på Jensine, men vi satser på at starte omkring kl. 15 - og mødestedet er i Skipperhuset ved havnen i Haderslev.

Det er vigtigt at så mange som muligt møder op, så vi kan få lagt Jensine ordentlig i vinterhi - alle kan være med, og det plejer at være rigtig hyggeligt.

Du er meget velkommen til at tage en kage med til kaffen.

Vend venligst tilbage til Tommy (tommy@jensine.dk) hvis du gerne vil give en hånd med - det skal vi vide mht. forplejning osv. , og angiv gerne om du tager en kage med.

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Sejlsæson 2014
  3. Reparationsprojekter
    1. Gennemgang af bund samt rabatning af nåder
    2. Kalfatring og reparation af stående rig
    3. Renovering af stående rig
  4. Økonomi
  5. Kommende aktiviteter, prioritering af disse og nedsættelse af arbejdssjak
  6. Uddannelsesprogram
  7. Indkomne forslag
  8. Dato og sted for generalforsamling
  9. Evt.

Vi ses lørdag d. 4. oktober

Mvh

Tommy

 


Tilføj kommentar:






21. september 2014, Administrator

Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint