Afrigning + aktivmøde

Start:
6. oktober 2012
Slut:
6. oktober 2012
Sted:
Haderslev
Status:
Åben
Type:
Møde
Kontaktperson:
Tommy Poulsen

Beskrivelse:


hibernate.jpg

Sejlads sæsonens sidste sejladser er igang og afrignings-weekende n nærmer sig, hvor det er vigtigt at mange møder op. Det foregår lørdag d. 6. oktober på havnen i Haderslev.

Mød op og hjælp med at rigge Jensine af, og gøre hende vinterklar. Vi piller sejl og løbende rig ned, sætter vinterpresenning op, kører stumperne i skuret og sørger iøvrigt for af Jensine er forsvarlig klargjort til overvintring i Haderslev Havn. Vi starter kl. 9.30 på Jensine / i skuret på Havnen.

Efterfølgende afholder vi som sædvanligt det vigtige aktivmøde, hvor vi gennemgår status, og planlægger hvad der skal arbejdes på henover vinteren/foråret. Tidspunktet afhænger lidt af hvornår vi er færdige på Jensine, men vi satser på at starte omkring kl. 15. Mødet vil blive afholdt på Faverdahlskolen.

Det er vigtigt at så mange som muligt møder op, så vi kan få lagt Jensine ordentlig i vinterhi - alle kan være med, og det plejer at være rigtig hyggeligt.

Du er meget velkommen til at tage en kage med til kaffen.

Vend venligst tilbage til Tommy (tommy@jensine.dk) senest onsdag d.3/10 hvis du gerne vil give en hånd med - det skal vi vide mht. forplejning osv. , og angiv gerne om du tager en kage med.

 

Jensinebutikken er åben, så vi vil ifm. afrigningen/aktivmødet sælge de meget flotte jubilæumsplakater (160,-) samt nye polo-shirts (150,-), så husk kontanter.

 

Dagsorden:

 

  1. Valg af dirigent
  2. Sejlsæson 2012, herunder Jubilæum
  3. Økonomi
  4. Kommende aktiviteter, prioritering af disse og nedsættelse af arbejdssjak
  5. Uddannelsesprogram
  6. Indkomne forslag
  7. Dato og sted for generalforsamling
  8. Evt.

 

Vi ses lørdag d. 6. oktober

Mvh

Tommy


Tilføj kommentar:


16. september 2012, Administrator

Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint