Afrigning + aktivmøde

Start:
9. oktober 2010
Slut:
9. oktober 2010
Sted:
Haderslev
Status:
Åben
Type:
Arbejdsdag
Kontaktperson:
Tommy Poulsen

Beskrivelse:


Sejlads sæsonens sidste sejladser er igang og weekenden nærmer sig, hvor det er vigtigt at mange møder op. Det foregår lørdag d. 9. oktober på havnen i Haderslev.

 

Mød op og og hjælp med at rigge Jensine af, og gøre hende vinterklar. Vi piller sejl og løbende rig ned, sætter vinterpresenning op, kører stumperne i skuret og sørger iøvrigt for af Jensine er forsvarlig klargjort til overvintring i Haderslev Havn. Vi starter kl. 9.30 på Jensine / skuret på Havnen.

 

Efterfølgende afholder vi som sædvanligt det vigtige aktivmøde, hvor vi gennemgår status, og planlægger hvad der skal arbejdes på henover vinteren/foråret. Mødet vil blive afholdt i nærheden - nærmere detaljer følger på hjemmesiden. Tidspunktet afhænger lidt af hvornår vi er færdige på Jensine, men vi satser på at starte omkring kl. 15.

 

Det er vigtigt at så mange som muligt møder op, så vi kan få lagt Jensine ordentlig i vinterhi - alle kan være med, og det plejer at være rigtig hyggeligt.

 

Vend venligst tilbage til Tommy (tommy@jensine.dk) senest onsdag d.6/10  hvis du gerne vil give en hånd med - det skal vi vide mht. forplejning osv.

 

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Sejlsæson 2010
  3. Økonomi
  4. Kommende aktiviteter, prioritering af disse og nedsættelse af arbejdssjak
  5. Uddannelsesprogram
  6. Indkomne forslag
  7. Dato og sted for generalforsamling
  8. Jensine's fremtid.
  9. Evt.

Tilføj kommentar:


2. november 2010, Administrator

Hjemmeside for jagten Jensine af Haderslev, bygget 1852 i Ålborg

Powered by Blackpoint